Onze broden...
Al onze broden worden vervaardigd volgens eigen recepten van Bakker Jan.
In al ons brood zit er desem en jodiumzout.
Jodiumzout is goed voor de werking van de schildklieren, bovendien voegen wij minder zout toe aan onze broden dan wettelijk toegelaten is.
Natuurdesem bevorderd een betere spijsvertering door een voorfermentatie. Het brood blijft ook langer vers en het geeft een meerwaarde naar smaak toe.
Onze natuurdesem is huisgemaakt.
Bekijk hier onze broodfolder met het volledig aanbod aan heerlijke broden.
Maandag
Bruin – wit – Bulté – Volkoren – Abdij – Izegems Pekkers – Spelt – Zwarte Woud – Eenmans
Dinsdag
Bruin – Wit – Bulté – Volkoren – Abdij – Zonne – Izegems pekkers – Natuur – Spelt - Bruin met rozijnen – Stokbrood – Eenmans - Zwarte woud
Donderdag
Bruin – Wit – Bulté – Volkoren – Zonne – Rogge – Abdij – Spelt – Slank -- Stokbrood – Eenmans - Tiengranen - Zwarte woud
Vrijdag
Bruin – Wit – Bulté –Volkoren – Spelt – Zwarte Woud - Koekenbrood – Rozijnenbrood – Suikerbrood – Chocoladebrood - Verviers - Bruin met rozijnen – Bruin met noten – Eenmans
Zaterdag
Bruin – Wit – Bulté – Volkoren – Spelt – Zwarte Woud - Koekenbrood – Rozijnenbrood – Suikerbrood – Chocoladebrood - Verviers - Bruin met rozijnen – Bruin met noten - Eenmans
Zondag
Bruin – Wit – Bulté – Volkoren – Izegems Pekkers – Spelt – Zwarte Woud - Bruin met rozijnen – Bruin met noten
Info over onze broden
BRUIN BOERENBROOD
Lekker authentiek brood van extra kwaliteitstarwemeel
WIT BOERENBROOD
Fijne tarwebloem verrijkt met tarwekiemen en extra desem. Tarwekiemen zijn een bron van energie en vitaminen.
BULTE
Gedeeltelijk uitgemalen tarwe. Brood zonder korrel met tarwegries, voldoende zemelen, zachte kruim fijne structuur.
VOLKOREN
Fijngemalen tarwe zonder korrel, zachte kruim met veel vezels
ABDIJBROOD
1ste kwaliteitstarwemeel wordt samen met de volledige geplette tarwekorrel tot een smaakvol brood gekneed boordevol vezels.
SPELT
Zuiver speltmeel verrijkt met graantjes zoals zonnepitjes, lijnzaad, soja en sesam.
SPELTVOLKOREN
Volkoren van spelt met olijfolie en natuurdesem.
ROGGE
Roggemeel, gebuild tarwemeel, en extra desem geven een heerlijke volle smaak
IZEGEMS PEKKERS
Speciale samenstelling van melen met oa geroosterde mouten en gerst. Typische smaak
MOLENAARS
Mengeling van tarwe en roggemelen met geroosterde gerst, roggevlokken en tarwekiemen
ZWARTE WOUD
Op basis van natuurlijke desem en gisting met toevoeging van geroosterde gerst, kiemen, zaden en granen.
SLANKBROOD
Nog zo’n topper! Volkoren verrijkt met lijnzaad, sesam, soyagries en zonnebloempitjes. Een heel smaakvol en fris brood!.
ZONNEBROOD
Bestaande uit tarwekorrels, tarwemeel, zonnebloempitjes en soja.
VOLTARWEBROOD
100% volledig tarwekorrels, meer dan 24u geweekt zodat de bestanddelen van de korrel bewaard blijven. Zuiverheid ten top door toevoeging van kwaliteitsolijfolie.
BRUIN BROOD MET NOTEN / BRUIN BROOD MET ROZIJNEN
Bruin brood met heerlijke walnoten / bruin brood met heerlijke rozijnen
NATUURBROOD
Bruin brood verrijkt met pompoenpitten en sesamzaad.
10-GRAANTJE
Ook wel paddenstoeltje genoemd, is vervaardigd uit een selectie van 10 graden en zaden.
EENMANSBROOD
Krokant broodje zonder vetstof met een extra lange rijstijd.
KOEKENBROOD
Mals brood, rijk aan boter, melk, eieren en suiker.
ROZIJNENBROOD
Lekker koekenbrood met rozijnen.
SUIKERBROOD
Het toevoegen van parelsuiker geeft het brood een lekkere zoete kruim.
CHOCOLADEBROOD
Koekenbrood met chocoladestukjes
VERVIERS
Koekenbrood met rozijnen en parelsuiker
ZOUTLOOS BRUIN
Verkrijgbaar op bestelling
Alle broden kunnen op bestelling dagelijks verkregen worden!