top of page

Onze broden...

Al onze broden worden vervaardigd volgens eigen recepten van Bakker Jan.

In al ons brood zit er desem en jodiumzout.

 

Jodiumzout is goed voor de werking van de schildklieren, bovendien voegen wij minder zout toe aan onze broden dan wettelijk toegelaten is.

Natuurdesem bevorderd een betere spijsvertering door een voorfermentatie. Het brood blijft ook langer vers en het geeft een meerwaarde naar smaak toe.

Onze natuurdesem is huisgemaakt.

Bekijk hier onze broodfolder met het volledig aanbod aan heerlijke broden. 

Maandag
Bruin – wit – Bulté – Volkoren – Abdij – Izegems Pekkers – Spelt – Zwarte Woud – Eenmans

 

Dinsdag
Bruin – Wit – Bulté – Volkoren – Abdij – Zonne – Izegems pekkers – Natuur – Spelt - Bruin met rozijnen – Stokbrood – Eenmans - Zwarte woud

 

Donderdag
Bruin – Wit – Bulté – Volkoren – Zonne – Rogge – Abdij – Spelt – Slank -- Stokbrood – Eenmans - Tiengranen - Zwarte woud

 

Vrijdag
Bruin – Wit – Bulté –Volkoren – Spelt – Zwarte Woud - Koekenbrood – Rozijnenbrood – Suikerbrood – Chocoladebrood - Verviers - Bruin met rozijnen – Bruin met noten – Eenmans

 

Zaterdag
Bruin – Wit – Bulté – Volkoren – Spelt – Zwarte Woud - Koekenbrood – Rozijnenbrood – Suikerbrood – Chocoladebrood - Verviers - Bruin met rozijnen – Bruin met noten - Eenmans

 

Zondag
Bruin – Wit – Bulté – Volkoren – Izegems Pekkers – Spelt – Zwarte Woud - Bruin met rozijnen – Bruin met noten

Info over onze broden

BRUIN BOERENBROOD

Lekker authentiek brood van extra kwaliteitstarwemeel

 

WIT BOERENBROOD

Fijne tarwebloem verrijkt met tarwekiemen en extra desem. Tarwekiemen zijn een bron van energie en vitaminen.

 

BULTE

Gedeeltelijk uitgemalen tarwe.  Brood zonder korrel met tarwegries, voldoende zemelen, zachte kruim fijne structuur.

 

VOLKOREN

Fijngemalen tarwe zonder korrel, zachte kruim met veel vezels

 

ABDIJBROOD  
1ste kwaliteitstarwemeel wordt samen met de volledige geplette tarwekorrel tot een smaakvol brood gekneed boordevol vezels.

 

SPELT
Zuiver speltmeel verrijkt met graantjes zoals zonnepitjes, lijnzaad, soja en sesam.

 

SPELTVOLKOREN

Volkoren van spelt met olijfolie en natuurdesem.

 

ROGGE

Roggemeel, gebuild tarwemeel, en extra desem geven een heerlijke volle smaak

 

IZEGEMS PEKKERS

Speciale samenstelling van melen met oa geroosterde mouten en gerst.  Typische smaak

 

MOLENAARS

Mengeling van tarwe en roggemelen met geroosterde gerst, roggevlokken en tarwekiemen

 

ZWARTE WOUD

Op basis van natuurlijke desem en gisting met toevoeging van geroosterde gerst, kiemen, zaden en granen.

 

SLANKBROOD 
Nog zo’n topper! Volkoren verrijkt met lijnzaad, sesam, soyagries en zonnebloempitjes. Een heel smaakvol en fris brood!.

 

ZONNEBROOD
Bestaande uit tarwekorrels, tarwemeel, zonnebloempitjes en soja.

 

VOLTARWEBROOD 
100% volledig tarwekorrels, meer dan 24u geweekt zodat de bestanddelen van de korrel bewaard blijven. Zuiverheid ten top door toevoeging van kwaliteitsolijfolie.

 

BRUIN BROOD MET NOTEN / BRUIN BROOD MET ROZIJNEN
Bruin brood met heerlijke walnoten / bruin brood met heerlijke rozijnen

 

NATUURBROOD               

Bruin brood verrijkt met pompoenpitten en sesamzaad.

 

10-GRAANTJE

Ook wel paddenstoeltje genoemd, is vervaardigd uit een selectie van 10 graden en zaden.

 

EENMANSBROOD

Krokant broodje zonder vetstof met een extra lange rijstijd.

 

KOEKENBROOD
Mals brood, rijk aan boter, melk, eieren en suiker.

 

ROZIJNENBROOD
Lekker koekenbrood met rozijnen.

SUIKERBROOD
Het toevoegen van parelsuiker geeft het brood een lekkere zoete kruim.

 

CHOCOLADEBROOD

Koekenbrood met chocoladestukjes

 

VERVIERS

Koekenbrood met rozijnen en parelsuiker

 

ZOUTLOOS BRUIN

Verkrijgbaar op bestelling

Alle broden kunnen op bestelling dagelijks verkregen worden!

bottom of page