Onze stokbroden...
In de bakkerij worden verschillende soorten stokbroden gemaakt op basis van Franse kwaltiteitsbloem en natuurdesem. Extra lange rijstijden en handelingen geven een unieke smaak.
Baguette, dik stokbrood, eenmansbroodje, Pain Flûte, Pain Tradition, bruin stokbrood. Alle stokbroden kunnen op bestelling gevraagd worden.
Franse stokbroden Elke dag te verkrijgen
-
Klassieke stokbroden
-
Lange rijstijden
-
veel kruim, krokante korst
Pain Flûte te verkrijgen op zaterdag, zon-en feestdagen
-
stokbrood met typische Franse bloem
-
lange rijstijden, meer dan 12uren
-
meerdere bewerkingen
-
smaakvolle kruim
Pain Tradition te verkrijgen op vrijdag, zaterdag, zon-en feestdagen
-
typisch frans stokbrood
-
Heerlijke kruim
-
Vol aroma
-
met roggebloem
Focaccia te verkrijgen op zaterdag, zon-en feestdagen
-
Italiaans brood
-
speciaal gekneed deeg van aardappelen afgewerkt met Italiaanse kruiden en olijfolie
-
speciale opmaak
-
unieke smaak
Ciabatta te verkrijgen op vrijdag, zaterdag, zon-en feestdagen
-
Ciabatta is een Italiaanse broodsoort
-
het is een luchtig, plat, rechthoekig brood
-
met een zachte korst