© 2016 Bakker Jan Dierickx Visschers. Created by fireflies

Bakker Jan - Dierickx Visschers

Meensesteenweg 145

8870 Izegem

 

051/300888

info@bakkerjan.be

  • Facebook Social Icon

In de bakkerij worden verschillende soorten stokbroden gemaakt op basis van Franse kwaltiteitsbloem en natuurdesem.  Extra lange rijstijden en handelingen geven een unieke smaak. 

Baguette, dik stokbrood, eenmansbroodje, Pain Flûte, Pain Tradition, bruin stokbrood. Alle stokbroden kunnen op bestelling gevraagd worden.

Franse stokbroden Elke dag te verkrijgen

  • Klassieke stokbroden

  • Lange rijstijden

  • veel kruim, krokante korst

Pain Flûte  te verkrijgen op zaterdag, zon-en feestdagen

  • stokbrood met typische Franse bloem

  • lange rijstijden, meer dan 12uren

  • meerdere bewerkingen

  • smaakvolle kruim

Pain Tradition te verkrijgen op vrijdag, zaterdag, zon-en feestdagen

  • typisch frans stokbrood

  • Heerlijke kruim

  • Vol aroma

  • met roggebloem

Focaccia te verkrijgen op zaterdag, zon-en feestdagen

  • Italiaans brood

  • speciaal gekneed deeg van aardappelen afgewerkt met Italiaanse kruiden en olijfolie

  • speciale opmaak

  • unieke smaak

Ciabatta  te verkrijgen op vrijdag, zaterdag, zon-en feestdagen

  • Ciabatta is een Italiaanse broodsoort

  • het is een luchtig, plat, rechthoekig brood

  • met een zachte korst